Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

January 2013 Invitation Challenge


Τέθηκε από Παρασκευή

Η Νέα Χρονιά έχει πια μπει για τα καλά στη ζωή μας! Οι ευχές δίνουν και πέρνουν... κι όλοι εμείς οι άνθρωποι της δημιουργικότητας και των καλλιτεχνικών ευαισθησιών, συνεχίζουμε το ταξίδι μας στον κόσμο της έμπνευσης!  
Η πρόσκληση - πρόκληση για τον πρώτο μήνα του έτους θα συνεχιστεί στο γνωστό της ύφος... προς το παρόν κι αυτό γιατί υπάρχουν ακόμα κάνα δυο φιλενάδες που θέλουμε να σκουντήξουμε... και να βάλουμε στο παιχνίδι μας!


Έτσι η πρώτη που θα προσκαλέσουμε είναι:  

η Μαρία Ψυχογιού... που απλά της λέμε... "Φτιάξε κάτι γιατί έχουμε να δούμε έργο σου καιρόοοοοοο!"

συνεχίζουμε με την Irini Liolia που θέλουμε να φτιάξει μια φωτογραφική σύνθεση (LO) και της λέμε... " μη χρησιμοποιήσεις μαύρο χρώμα πουθενά... ούτε στο στυλό για το journaling εννοούμε... όταν λέμε πουθενά! "

η επόμενη που λαβαίνει πρόσκληση είναι η Ευδοκία.... που θέλουμε να φτιάξει μια φωτογραφική σύνθεση (LO) σε mixed media ρυθμούς!!!

κι έχουμε και μια ακόμα φιλενάδα την οποία καλεί ιδιαιτέρως από τούτη δω τη θέση, η καλέσμένη μας για το μήνα Ιανουάριο Νατάσσα, κι αυτή είναι η ... Αθανασία που η Νατάσσα της ζητά να φτιάξει μια φωτογραφική σύνθεση αλλά σε simple and clean ρυθμούς αφήνοντας απ' έξω κάθε τι που μοιάζει με mist ή μάσκα γενικώς!!!

Για να δούμε τι θα δούμε κορίτσια μας γλυκά!!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία... και καρτερικότητα! 



4 σχόλια:

  1. Με έχετε κάνει και περιμένω αυτήν την πρόκληση κάθε μήνα πως και πως για να δω τους καλεσμένους και να (χαμο)γελάσω! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω, πω , πω .... τρέλλαινομαι με αυτές τις προκλήσεις και περιμένω να δώ τι θα κάνουν τα κορίτσια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευδοκία μήπως θέλεις να αλλάξουμε??? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή